miércoles, 8 de enero de 2014

Dissabte 11: Viatgem a Ulan Bataar!



Anar en moto a Ulan Bator, capital de Mongòlia, no és una tasca fàcil. I menys encara si es tracta de fer-ho en una moto de petita cilindrada.
Cada any, un grapat de motoristes intrèpids inicien una eixelebrada peregrinació cap a aquesta llunyana ciutat, a lloms de petites motos de 125cc. Són els participants del Mongol Rally, una esbojarrada prova a mig camí entre el viatge i l’aventura.

Jaime Núñez (el 2010, amb una Derbi Terra 125), i  Ricardu Fité (el 2011,amb una Yamaha SR 250), van participar-hi i, a empentes i rodolons, van fer cap a l’arribada. De la seva experiència, enregistrada en càmeres... també de petita cilindrada, n’han sortit dos interessants documentals que podrem veure a les sis de la tarda al CC el Sortidor.

Tots dos, en Jaime i en Ricardu, vindran a presentar-nos les pel·lis i a explicar-nos, de primera mà, l’experiència. Una oportunitat única de poder conversar amb aquests dos incansables motoristes.
Com de costum, l’entrada és gratuïta, i la projecció s’acompanyarà de la xerrada habitual (en aquest cas, per partida doble), i d’il.lustres convidades mecàniques.

Seguiu-ne l’actualitat al Facebook i al Twitter (clicant els bonics botonets a dalt a la dreta).


No hay comentarios:

Publicar un comentario