miércoles, 15 de enero de 2014

Cap a l’illa de Man, a ritme d'ukelele



Dissabte vinent ens embarquem en direcció a l’illa més motorista del planeta: L’illa de Man. I ho farem en una màquina del temps cinematográfica que ens traslladarà al Tourist Throphy de 1935. Tan singular viatge espaitemporal será posible emprant tan sols un projector, un ordinador i un "ampli" (aquest cop sense problemes de funcionament!)… i la versió subtitolada de No limit que, en rigorosa estrena mentre no es demostri el contrari, centrarà la segona sessió de Cinema sobre 2 rodes.
George Shuttleworth en l'aerodinàmica Shuttleworth Snap



Dirigida per Monty Banks, No Limit és una producció dels estudis britànics Ealing. La protagonitza George Formby, llavors un famosíssim músic-còmic anglès (anomenat the ukelele king" degut a l'habilitat i tècnica particular que tenia per tocar aquest instrument). Narra les peripècies de George Shuttleworth, un escuraxemeneies de Wigan que vol córrer el Tourist Throphy. Intentarà aquesta notable gesta amb la Shuttleworth Snapp, una atrotinada màquina que ell mateix ha preparat vestint-la amb un curiós carenat pintat a quadres blancs i negres. Durant l’atribolat viatge a l’illa coneix la Florrie, treballadora de Raibow Motorcycles, que mirarà d'ajudar-lo a aconseguir el seu somni. Després de batre accidentalment el rècord del circuit als entrenaments, els pilots rivals faran mans i mànigues per impedir la participació de Shuttleworth a la cursa. Humor, música, acció, bons i dolents i una ensucradíssima història d’amor fan passar volant els 78 minuts de metratge de No Limit, que té en la cursa final un intens i imprescindible clímax motociclista. 
La cursa final: sense desperdici!
Com sempre, la projecció serà al CC el Sortidor (Plaça del Sortidor, 12), a les 6 de la tada. Amb la presència de convidats mecànics, humans, i un interessant debat post-pel.lícula.

No hay comentarios:

Publicar un comentario